Post by orpaysamenslear on Mar 14, 2022 2:56:23 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Frostrune ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Frostrune IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای primogems نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ The Frostrune 2022 version ▞▞▞
Protect & Defense: Tower Zone Strategie gqcx
من عاشق افسانه های نورس هستم. به نظر می رسد که این بازی از نظر دقت بسیار عالی است. برخی از پازلها میتوانند کمی ذهن شما را خم کنند، اما آنها و موارد قابل استفاده همه منطقی هستند. و اگر راهنمایی ارواح زمینی در هر نقطه ای بیش از حد رمزآلود به نظر می رسد، یک سری نکات وجود دارد که اهداف را در گفتار ساده تر بیان می کند، اگرچه من فکر می کنم رمزگشایی از kennings آنها بخشی از سرگرمی است.
بازی خوب. متأسفانه هر 3 دقیقه یکبار خراب می شود
در حال حاضر من واقعاً متعهد به بررسی نیستم. من تعجب می کنم که چرا نمی توانم آن را از صفحه انتخاب زبان عبور کنم. لطفا توضیح بده. لطفا توضیح بدهید. لطفا توضیح دهید
واقعاً جالب، تصاویر و مفهوم عالی، اما دائماً خراب می شود
The Frostrune Pustolovske igre gdd
ماجراجویی بی انتها: معرفی بازی بی نظیر The Frostrune برای iOS
خرابی در پازل اول...
The Frostrune بازی جدید و فوق العاده زیبا با طراحی خاص و گیم پلی درگیرکننده در سبک بازیهای ماجراجویی و فکری از Snow Cannon Games برای
زیباست اما مدام خراب می شود
این اولین نقدی است که توسط من در فروشگاه بازی ارائه می شود زیرا نتوانستم مقاومت کنم. کلاه بر سر توسعه دهندگان برای خلاقیت. همه چیز در مورد این بازی شگفت انگیز است، چه گرافیک، چه صدا یا موضوع. شما را ساعت ها مصرف نگه می دارد. چند سال پیش این بازی را بازی کردم و بارها آن را بارگیری کردم زیرا به اندازه کافی نمی توانیم دریافت کنیم. فقط چند بازی از این دست در فروشگاه بازی وجود دارد. بازی ماجراجویی مورد علاقه همه زمان ها. ❤
ارزش بازی کردن، گرافیک مناسب و چالش برانگیز و سرگرم کننده. اما گیر افتادن پس از رفتن به کجا، از کجا برای کمک گرفتن، موفق شد هر چند یخ پیدا کرد سه خواننده خواننده چهارم بودند.
این بازی را دوست دارم، اما مشکلی وجود دارد که باعث میشود هر دو وزنه بافندگی از موجودی شما حذف شوند و تنها یکی از آنها به ماشین بافندگی اضافه شود و نتوانید پیشرفت کنید.
The
من حتی به سختی شروع به بازی کردم و وقتی چیزی مانند درها و اشیاء را لمس می کنم، بازی همچنان خراب می شود.
چرا مال من آلمانی بود؟ امروز به سختی بازش کردم
مدام خراب می شود و زبان در راه اندازی مجدد تغییر می کند. کد نویسی بد
من عاشق بازی شما هستم. اما آیا می توانید بازی خود را بهبود ببخشید من شخصیت های داستان بیشتری برای شما بچه ها دارم
تنها چیز خوب گرافیک و ایده است. Rest نیاز به ارتقا / تمیز کردن / رابط بهتر و غیره شرم دارد، زیرا میتوانست یک بازی واقعاً عالی باشد، اما ناامیدکنندهتر از "چالشانگیز" است.
اگر به آن اجازه دسترسی به مکان و فایلهایتان را ندهید، نمیتوانید آن را پخش کنید. بر اساس توضیحات، هیچ دلیلی برای این وجود ندارد. ربطی به گیم پلی بازی نداره ویرایش: پیوند سیاست حفظ حریم خصوصی به وبسایتی منتهی میشود که ربطی به سیاستهای حفظ حریم خصوصی، بازی یا استودیو ندارد. این نرم افزار جاسوسی است. دانلود نکنید یا مجوز ندهید. شرم بر گوگل که علیرغم گزارش های متعدد از چندین نفر، این را حذف نکرد. تعجب نمی کنم اگر داده ها به آنها برسد.
وقتی هر دقیقه خراب می شود، ارزیابی آن سخت است. جدی قضیه چیه؟
عاشق این نوع بازیها هستم، اما از زمانی که نیاز دارند قبل از اینکه بتوانید بازی کنید، به برنامهها و مکان گوشی شما دسترسی داشته باشند، متنفرم. چرا آنها برای انجام یک بازی به آن چیزها نیاز دارند؟
واقعا از این بازی لذت می بردم تا اینکه به خانه بینندگان رسیدم. من نتوانستم جام نقره ای را بگیرم. کش من پاک شد. مدتی بعد دوباره امتحان کردم و هنوز موفق نشدم. واقعاً خیلی بد است زیرا این همان نوع بازی است که من در جستجوی آن بودم. گرافیک زیبا، پازل های چالش برانگیز. بنابراین اگر نمی توانید آن را بازی کنید، فقط آن را حذف کنید و خرید کنید. ناامید شده اید.
the frost rune
games The Frostrune android Archives | گرندروید
وقتی من از دسترسی به تمام عکسها و فایلهای شخصی روی دستگاهم محروم شدم، بازی بار نمیشود! هنگامی که بازی اصرار دارد قبل از پخش به فایل های شخصی من دسترسی پیدا کند، بلافاصله شک ایجاد می کند. من به مردم توصیه می کنم از این یکی اجتناب کنند.
The Frostrune پیاده کرده است.
من عاشق داستان و سبک، صداگذاری و گرافیک هستم. با این حال، فقدان نقشه یا یادداشت هایی در مورد آنچه انجام داده اید یا دیده اید، بازی با معلولیت خاص من را غیرممکن می کند. متاسفانه به خاطر همین تمومش نکردم
عالی، خیلی خوب
من قبلا این بازی رو بازی کردم و باید بگم کاملا ازش راضی و راضی بودم... انگار دارم کامپیوتر بازی میکنم... کار خوبه👍 اینجور بازی های بیشتری میخوای🤩🤩🤩🤩🤩پس حتما 5 تا ⭐ از سمت من است آفرین به سازنده ✌
iphone.
چرا این بازی به اطلاعات من نیاز دارد؟ من با آن احساس راحتی نمی کنم و بعد از اینکه گفتم نه لود نمی شود..... این بازی باید علامت گذاری شود. به نظر می رسد که یک فریم رایگان فقط برای هک کردن گوشی شما برای دسترسی به اطلاعات شماست. بچه ها این بازی را دانلود نکنید
بسیار ناپایدار است و همیشه در حال خراب شدن است. پس از 100 بار راهاندازی مجدد بازی که بهتازگی حذف نصب شد، اگر فقط 30 ثانیه در یک زمان دوام داشته باشد، دیگر بازی کردن آن خالی از لطف نیست.
سرگرم کننده بود. گرافیک فری هر چند صدا واضح بود. داستان برای من کاملا منطقی نبود من نمی فهمم چرا باید این همه معما را حل کنید فقط بعداً در بازی داستان را درک کنید. بعد فکر کردم چگونه یک نوجوان 13 ساله این همه کار را انجام می دهد؟ صرف نظر از این یک بازی ماجراجویی خوب است
پس از انکار دسترسی به رسانه من و غیره، نمی توانم از اولین صفحه عبور کنم. واقعاً ناامید شدم
فقط فریز اصلا نمی تواند باز شود.
[موبایل] دانلود The Darkest Woods Full
اثر هنری خوبی است اما بازی به حدی سخت است که عامل سرگرم کننده آن را از دست می دهد.