Post by orpaysamenslear on Mar 14, 2022 2:38:03 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon City Mobile ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon City Mobile IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz tokenləri aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Dragon City Mobile 2022 version ▞▞▞
Telefonumun avtomatik quraşdırılmasının səbəbi bir neçə il bundan əvvəl bu oyuna sahib idim, lakin onu silmək əvəzinə onu saxladım və oynadım və çox əyləndim, hətta indi də oyunu xoşlayıram, çünki o, digər oyunlardan nə qədər fərqlidir və onu tamamlayır. heyrətamiz
Bu, çox yaxşı oyundur və çoxlu tədbirləri var! Və daha çox oyunun yeganə problemi odur ki, mən liqa döyüşündə sıfırladığım zaman rəqiblərim son dərəcə güclüdür, onlar əfsanəvi və qəhrəman əjdahalardır, bu rəyi görsəniz, oyunu yeniləyin. Əgər sıfırlasanız, çətinliyi seçə bilərsiniz, çünki mənim rəqiblərim çox çətindir və mən onsuz da liqa döyüşündə mübarizə apara bilmirəm, bu, yaxşı oyundur və əyləncəlidir, əla iş tərtibatçıları yaxşı işə davam edirlər!
Bu oyun çox əyləncəlidir, amma çox vaxt aparır, amma ağlıma gəlmir, mən hələ də oyunu sevirəm və siz yeni əjdahaları necə əlavə edirsiniz və mən də düşünürəm ki, əfsanəvi cins, əfsanəvi cinslə məşğul olmaqdan başlayan bir qəhrəmanlıq olmalıdır. qəhrəmanlıqlar üçün yetişdirmə və ya başqa bir qəhrəmanlıq üçün qəhrəmanlıq yetişdirmə və yeni başlayan bir qəhrəman əjdaha üçün bir şans ola bilər ki, insanlar nə qədər yaxşı ola biləcəklərini bilsinlər, lakin əlbəttə ki, həddindən artıq güclü deyil. (Bu səsi 3 il əvvəlkindən daha yaxşı etmək üçün düzəlişlər edilir)
Super oyundu
Mən bu yaxınlarda oynayıram, indi qocalmışam və hər şeyi daha asan başa düşürəm, lakin bu, hələ də qazanmaq üçün gözləmək və ya ödəmək üçün bir oyundur. əks halda əla oyun və gözəl əjdaha dizaynları
Oyun əladır, lakin zəhmət olmasa binalar üçün fırlanma seçimini qoyun. Çox sağ ol
Gözəldir, lakin bütün bu əjdaha oyunları kimi p2w-dir, əgər 100 dollar ödəsəniz, məğlub ola bilməzsiniz. Bir oyuna 900 dollar xərcləmək istəməyən insanlar üçün ədalətli olun.
Oyunları quraşdırıb oynadıqdan və tapşırıqları yerinə yetirdikdən sonra sizə qiymətli daş vermək təklifləri tamamilə SCAM-dır. Bütün tapşırığı bitirdikdən sonra üzərində çalışdığınız müddətdə heç bir daş-qaşınız olmayacaq. DC-nin daşlar təklif etdiyi oyunları yükləməyin və oynamayın, bu, saxtadır.
Bu oyun heyrətamizdir, lakin reklamlar mənə əjdahaya sahib olmaq barədə yalan ümidlər verdi. Mən reklamlara baxanda əjdahadan başqa yemək alıram və əjdahanın olması lazım olan sandıqların bəziləri yenə yalançı ümidlər verəcək, çünki o, mənə yemək verəcək. Reklamlara baxarkən əjdahaların olması üçün daha böyük imkanlar istəyirəm. Bu məni həqiqətən xoşbəxt edəcək.
Draqon şəhəri kimi
Əla oyundu amma hais eliyirem gijgij seylerden 1 ulduz vermiyin ne bilim internetnendi nebilim oyun ela deyib 1 veren var xiyar olmuyunda o boyda oyunu sey sey yorumlarnan doldurmuyun online oyunlar internetden olmalidida hemde ona gore yumrta 5 gune cixir ki o guclu ejderhadi bir oyundan sonra o guclu ejderhadi bir oyungin sonra sey sey yorumlarivizi yazin loban olmuyun!!! agzina geleni yazirlar hec oyunu bilmirler sey sey seyler yazirlar reklamda ona gore verirki ay lobanlar pul qazansinlar amma ela oyundu
Gözəl oyun vaxt keçirmək üçün yaxşıdır, lakin bir çox reklam üçün yol var. Reklam görünənə qədər 10 dəqiqədən çox oynaya bilmirəm.
Bu, canavar yetişdirmək üçün xoş bir simulyasiya oyunu olsa da, bir çox məhdudlaşdırıcı tədbirlər var ki, onları yalnız pulla aradan qaldırmaq olar və sizə qiymətli daşlar vəd edən tapşırıqlar və sorğular yalan və vaxt aparır, çünki siz oyun və ya proqramı endirdiyiniz andan bir tapşırığı məktuba uyğun yerinə yetirsəniz, tapşırığı heç bir yerdə tapa bilməzsiniz və onu tamamlayıb-yatırmadığınızı söyləmək üçün heç bir təsdiq yoxdur və əlbəttə ki, bunun üçün göstərmək üçün heç bir daş-qaş yoxdur. Əgər bu oyunda bir nasazlıqdırsa, o zaman düzəldilməlidir.
Mən bu oyunu tamamilə sevirəm! Bir çox əyləncəli şeylər edə bilərsiniz və həqiqətən də gözəl əjdahalar toplaya bilərsiniz!
Siz onsuz da mükafat qazanmaq üçün reklam göstərirsiniz və indi hətta oyunlar arasında belə reklam göstərirsiniz .......oynayarkən əyləncəni korlayır ... Siz hər yerdə pul faktoruna qoşula bilməzsiniz ......
😊
Hər reklam videosundan sonra oyunu yenidən başlatmaq yorucu olmaqdan daha pis olur. Hiss olunur ki, oyun ondan daha rəvan işləyə bilər, sanki onlar insanları mükafatlar üçün reklamlara baxmaqdan çəkindirmək istəyirlər. Bu, ge-ni ilk dəfə açdığınız zaman 15-20 pop-up ilə birləşərək, onların F2P-nin seçim olması kimi bəhanələrdən imtina etdiyini və sizi oynamaq üçün pul ödəməyə məcbur etdiyini göstərir.
Yükləmə ekranında qəza
Dmnt
gözəl oyundur. Təzdən oynayanda marağı olmur mən bu oyunu 1 il vəya 1 il yarı gədər oynamışam. Hər gün oyuna girəndə və ya 2 3 4 gündən bir hər şey qızılacaq yığılırdı toplanırdı hamın alırdım. Nə gədər əjdaham qızlarım yeyəcəklərim var idi. Siləndə galırdı mən bir dəfə silmişdim neçə ay yada 1 il keçmişdi deyəsən dəgig bilmirəm yüklədim hər şey yadda qalmışdı.Nə gədər qızı yığılmış toplanmışdı yeyəcək yığılmış toplanmışdı hər şeyi aldım nə gədər yeyəcəyim gözəl oyundur əla 👏
Yuklenmire
Tək sözlə möhtəşəm💥💥 . Sadəcə olaraq dərslərim var deyə çox da vaxt ayıra bilmirəm . Ama yenədə təşəkkür edirəm. Bu oyuna görə 💥
Bu oyun çox gözəldir
Çox gözəl oyundur
pis deyil
❤
Dragon City Mobile شبیهسازی obu
Dragon City Mobile Simulaatio obga
Möhtəşəm oyun, yalnız bir problem var, biz hər şeyin yetişdirilməsi, yetişdirilməsi, təkmilləşdirilməsi, hətta döyüşlər üçün çox gözləməliyik🥲
Bu yaxınlarda keçirilən "frostpocolyose" tədbirində mən qara sandığı 300 labirint sikkəsindən məhrum etdim, çünki tədbirin son 8 saatında sikkələr sadəcə olaraq... Düşməyi dayandırdım, demək olar ki, heç bir şəkildə irəliləyə bilmədim. hadisə.
Ən yaxşı döyüş oyunu!!Birincisi onun çoxlu proqramları yoxdur.İkincisi onun sevimli,sərin,zombi kimi çoxlu əjdahaları var...amma problem ondadır ki, Malay və ya hindi dili yoxdur və mən də deyiləm. pro English...amma yaxşıdır, çünki bu ingilis oyunu mənim ingilis dilimi imtahanda və ya dərsdə sübut edəcək.Və təşəkkür edirəm, xoş gün keçirin 😉
Old Man's Journey Nuotykių ritg
Mən oyunu bəyənirəm, amma bəzən döyüşü bitirəndə sadəcə x düyməsini basanda bir şey etmək istəyəndə reklam gəlir, hərəkət edən əşyalar reklamı elanı reklamı və sinəni açanda nə qədər yaxşı əşya varsa orada yemək varsa sürpriz yemək alırsınız
Bu ilk çıxanda zəhmli oyun idi. Tapşırıqlar üzərində işləmək və mükafatlar əldə etmək üçün çox vaxtınız var, amma indi mükafatların yarısını çətinliklə əldə etmək üçün hər zaman aktiv olmalısınız. Bir araşdırma var ki, nə etsəniz də, son mükafatı almaq üçün həmişə 2 dollar ödəməlisiniz. Artıq illərdir ki, yeni hədəflər yoxdur. Əvvəlcə əyləncəli oyun idi, amma indi zibil oldu. Başqa bir pul oyunu.
Bu oyunu bəyənirəm, çünki qızıl yeməyə ehtiyacınız var, döyüş də, qiymətli daşlar da o qədər çox əjdaha əlavə edir...
Bu oyun, mən hər gün bu oyunu oynadığım kimi birbaşa atəşdir 300-dən çox qiymətli daş kimi bir çox qiymətli daşlar ümumi bir daş kimi həqiqətən
Bu yaxşı oyundur, amma dərslik sizə məlumat verməzdən əvvəl onu kəşf etməli olduğunuzu söyləyir, mən də maksimum piggy bank daşlarını aldım, bunun pulsuz iddia etməmə icazə verəcəyini düşündüm, amma şanslıyam ki, telefonumu otağın kənarına atdım. telefon qutusu və ekran qoruyucusu var idi, lütfən, real pul alqı-satqısını geri qaytarın, bundan başqa yaxşı oyun.
Oynadıqca uşaqlığım yadıma düşür👍🏼 2010cu illerden qalan tek oyun
Yumurta çıxarmaq və başqa şeylər etmək üçün daşlar əldə etmək üçün real pul xərcləyə bilməsəm də oyunu xoşlayıram. Qiymətli daşlar qazanmaq üçün onları almaqdan sonra daha çox yol olmalıdır.
Beləliklə, bu, çox darıxdırıcıdır ki, əlavə əşyalar üçün pul ödəməsəniz, oynamağa dəyər. Sübut budur ki, bu qədər təkmilləşdirmədən sonra qiymətli daşlar və ya digər valyutalar üçün ödəniş etməlisiniz. Son bir ay ərzində hər dəfə daxil olanda məni ödəməyə təşviq edən 10-12 səhifə qarşılayır. Mən bu oyundan daha çox oynana bilən və uzunömürlü mikrotransaction oyunları oynayıram.
Bu oyunla bağlı bir çox problem var, bütün reklamlara görə onun açılması üçün 20 dəqiqə gözləmək lazımdır, digər problem də oyunun əyləncəli olmamasıdır, arena döyüşləri düz ədalətsizdir, çünki siz sadəcə Bu arada kimsə yüksək rütbəli əjdahalar üçün pul ödəyir və siz yaxşı əjdahalar əldə etməyə çalışdığınız zaman bunu etməyəcəksiniz, ya 24/7 əkinçilik edirsiniz, ya da qazanmaq üçün pul ödəyirsiniz, hətta daha yeni əjdaha olsanız belə şansınız artıq tapılanlardan daha yaxşıdır. əjdahalar
Zəhmət olmasa qəzanı, cavab verməməyi və xaric etməyi düzəldin. Oyunun özü əladır (beləliklə, mükəmməl reytinq), 'yalnız rüsvayçılıq' yuxarıda qeyd olunandır, oyundan həzz almağa mane olur (bir yana, qeydiyyatdan keçə bilmirəm və vaxtlı və gündəlik mükafatlar ala bilmirəm və bəzən, mən Hətta qeydiyyatdan keçə bilmədiyim üçün almalı olduğum vaxtı təyin edilmiş hadisələrə görə mükafatları belə "əldə edə" bilmirəm) sadəcə məyusluğu təsəvvür edin, indi oyuna girmək mənə çətin anlar yaşadırsa, mən sadəcə proqramı bağlayın.
Əla oyun! Çox asılılıq yaradır. Baxmayaraq ki, hər saniyə pop-upları görmək zəhlətökəndir və oyunun əvvəlində onların çoxunu bağlamalısınız. Oyun qazanmaq üçün ödəyin
Tətbiq əladır, amma o qədər səhvdir ki, bəzən mənim əjdaham və səviyyəm qənaət etmir və mən reklam oynayanda deyir ki, internetim yoxdur, amma siqnalım əladır, ona görə də zəhmət olmasa, düzəldin.. və hər şeydən əvvəl, əla oyundur.
Oyun əyləncəlidir, çünki çətindir və əjdahalarınızı daha yüksək səviyyəyə çatdırmaq üçün yemək və qızıl kimi materialları üyütməlisiniz və bu, gözləmə oyunudur və mən gözləmə oyunlarını xoşlayıram, əgər oyunçuya əvvəlində daha çox qiymətli daş versəniz, yaxşılaşa bilərdi. Düşünürəm ki, bu, daha çox diqqəti cəlb edir və ya əvvəlcə oyunu asanlaşdırır ki, siz oyunçuları ətrafınızda saxlaya biləsiniz
Mən bu oyunu hər gün oynayıram və onu sevirəm, o qədər asılılıq yaradır və oynamağı dayandıra bilməməyimin səbəblərindən biri onların maraqlı məzmuna uyğun olmasıdır.
Bu, əyləncəli və vaxt öldürən bir oyundur, lakin hadisələr başa çatdıqda və əvvəlki tədbirdən yenicə əldə etdiyiniz əjdahaları artırmaq üçün kürələri əldə etmək şansınız olduqda, bir dəstə pul, məsələn, qiymətli daşlar xərcləmədən iştirak etmək üçün belə vaxtınız yoxdur. iştirak etmək. Məsələn, hazırkı yüksək robo əjdahanın lyukdan çıxması 3 gün çəkir, kürələrin əldə edilməsi hadisəsi yalnız 3 gündür. Beləliklə, daş-qaşları təkcə onun deyil, tədbir üçün tələb olunan digər 2 əjdahanın kilidini açmaq üçün xərcləməli olacaqsınız.
Mən bu oyunu tamamilə sevirəm!!! Əjdahalara qarşı bir şeyim var və onlar çox şirindirlər!!! O qədər fərqli, görkəmli yaradıcılığı ərsəyə gətirmək üçün bir dəstə cre ŕède ²ative peeps-ə çıxışınız olmalıdır və onlar heç bir şeyə bənzəmir. Mən yeni oyunu sevirəm, o, sizi bir müddət məşğul saxlayır və əlavə etdiyiniz oyunun müxtəlif aspektləri. parlaq. Daha bir neçə əjdaha yetişdirmək üçün səbirsizlənirəm, ona görə də indi əjdahalarla oynamağa gedirəm. Belə möhtəşəm bir oyun çıxardığınız üçün təşəkkürlər.
Dragon City (Thành Phố Rồng) Mô phỏng wcty