Post by theicleancirchoubook on Feb 17, 2022 5:34:27 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fajne kulinarne kuchenne gry ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fajne kulinarne kuchenne gry IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduje wiele kryształów ▞▞▞
▞▞▞ Fajne kulinarne kuchenne gry 2022 version ▞▞▞
ładny
Fajnie jest grać
Uwielbiam tę grę, ale załadowanie mapy zajmuje trochę czasu.
bardzo bardzo bardzo dobrze
Bardzo lubie gry o gotowaniu nowych
Po pierwszych 10 etapach musisz wydać pieniądze ... "daje" ci opcję oglądania reklam, ale po kilku reklamach mówi, że nie ma reklam, więc musisz zapłacić, aby zdobyć klejnoty, abyś mógł iść dalej .... nie możesz grać w grę po pewnym czasie, ponieważ potrzebujesz wszystkich ulepszeń, które kosztują dużo więcej, niż faktycznie możesz dostać
Tasty World — food games கேஷுவல் hkse
Uwielbiam tę grę, jest taka fajna, że jest idealna bez reklam 😘😘🤓👍👍💕🤭😘😘😘 pobierz ją, gra bez danych
Ładny
Uwielbiam grafikę!! Naprawdę cieszy mnie granie w tę dobrą robotę
Zabawa
Dobra
Trò chơi đầu bếp vui nấu ăn Thông thường rcy
ŚWIETNA GRA!!!!!!! Ponownie zainstalowałem tę grę od sierpnia ubiegłego roku. Dotarłem do restauracji kupującego, ale nie pozwala mi GRAĆ? Czy możesz to dla mnie rozwiązać Dziękuję Właśnie dotarłem do poziomu hawei i nie pozwoli mi to grać TAK IRYTUJĄCE!!!!!!! NADAL NIE MOGĘ GRAĆ W MOJĄ GRĘ?
Ta gra ma 9 lat. Uwielbiam tę grę i na pewno nie usunę, ale wszedłem do mydo pobierz budowanie nazwa gry jest smaczny szalony światowy obiad domowy on gotowanie gry pobierz tę grę i zagraj na więcej poziomów i zrób restaurację, która robi złoto, dziękuję do wszystkich, którzy to czytają Przeczytałem tę aplikację i to jest bardzo miłe Nie sądzę, że ta gra będzie taka bardzo ładna Przeczytałem tę grę, a kiedy czytam, to nie jest jak Ajit sab kuchh nahin tha żadne zdjęcie reakcji będzie również pobierz tę grę
Dopiero zacząłem grać i jak dotąd lubię tę grę.
Wow, świetnie się bawię
Nie grałem, ale jestem bardzo podekscytowany graniem dziękuję 😊
Świetna gra kocham cię tak bardzo, dobrze się bawię, lubię się dobrze bawić i przechodzić na różne poziomy, aby zobaczyć, na jakie mogę się dostać
Super
UWIELBIAM TEN SMAKOWY ŚWIAT: GOTOWANIE GRY I LUBIEM SIĘ Z TEGO, I DOBRZE SIĘ DOBRZE I RELAKSOWUJE, I WYGRYWAM, A WZIEM SIĘ I ULEPSZAM BARDZO, BARDZO, BARDZO SZYBKO. POLECAM; SZCZEGÓLNIE DO MOJEJ RODZINY, A TAKŻE ZWŁASZCZA DO COCO/MOJEGO (NASZEGO) PRZYJACIÓŁ(Y); ABY MOGLI WYGRAĆ, SIĘ BAWIĆ I ODPOCZYWAĆ 100%; ZWŁASZCZA JESTEM W 100%/BÓG BŁOGOSŁAWIĆ NIEZWYKLE NA WIECZNOŚĆ NA ZAWSZE, AMEN....!!!! Z SZCZEROŚCIĄ W CHRYSTUSIE JEZUSIE, AMEN, KS. KAREN
Bardzo dobrze
Nie mogę użyć moich gwiazdek do ulepszenia czegokolwiek. Zawiesza się za każdym razem, gdy próbuję ustawić skrzynkę pocztową i muszę ją zamknąć.
Jak na razie spoko
Nie mogę iść do przodu po poziomie 70. Co z tym do diabła?
Tasty World — food games કેઝ્યુઅલ zukt
Na następnym poziomie to nie pozwoliło mi serwować hamburgerów i hot-dogów. Jakby gra została zamrożona. Szkoda, że poziom naleśników był fajny. Musiałem odinstalować. Soory dostajesz za to 1 gwiazdkę
Uwielbiam grać w gry kulinarne
Niesamowita gra o gotowaniu
KOCHAM TO!
Zabawne przyjemne doświadczenie. Piaszczysta palmer
Ta gra zaczęła się bardzo wolno. Poświęć więcej czasu. To irytujące. I zaktualizuj tę grę, zapisując postępy. To bardzo ważne dla gracza. Proszę
Fajna gra, ale naprawdę trudna do naśladowania fabuła ze względu na słaby angielski.
Ice Scream 2: Horror Neighborhood 街機 rquy
Tasty World — food games Priložnostne hdgd
Świetna gra. Czasami może to być trudne.
To bardzo dobra zabawa
Jego fyn, ale żałuję, że nie ma opcji oglądania, aby przejść poziomy zamiast używać wszystkich dopalaczy
Gra jest łatwa i niesamowita