Post by theicleancirchoubook on Feb 17, 2022 5:31:27 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generator de coduri aur ▞▞▞
▞▞▞ Age of Z Origins:Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Frumos joc de strategie
Numărul unu
Un joc grozav dacă te alături unei echipe bune... nu vei reuși singur
Renunță la jocuri, este pierdere de timp și pentru cei care cheltuiesc risipă de bani, fă ceva util
A fost promovat ca un joc de tip CnC Red Alert, se dovedește că este un alt generic pentru a construi un MMO de bază fals, precum celelalte 500 de pe PlayStore. Singurul motiv pentru care i-am dat 2 stele este varianta Tower Defense, care este doar o mică parte a jocului. Accentul principal este să măcinați la baza dvs. și să folosiți $ pentru a stimula și grăbi construcțiile.
Acest joc este foarte distractiv de jucat, este un joc foarte bun pentru cei care iubesc jocurile de război și strategie și caută un joc de care să stea pe loc și să se distreze în timp ce așteaptă să treacă timpul, acest joc are o mulțime de lucruri care să te țină ocupat mai ales dacă aveți trupe pentru a ataca monștri și alți jucători, îmi place foarte mult acest joc și l-aș recomanda cu siguranță. Cu stimă -frosty-housefly9-
Poate fi terorizat de alte clanuri, doar motivul pentru care a da 4 stele a dat 4 stele schimbate Am pus bani frumoși în acest joc și tocmai am fost condus de clanuri precum kga tgi etc. nu în niciun caz nu poate crește, deoarece te-ai ascuns mereu. care costă bani, nu trebuie să înveți jocul mult mai bine acum, așa că înapoi la 4 stele, ai nevoie de bani pentru a te înțelege în joc, dar este un joc captivant, ca să spun cel puțin pe noul server, lumea este mai bună
Jocul distractiv trebuie doar să facă parte dintr-o breaslă mai mare, în caz contrar, vei primi abur de alți jucători și nu devii altceva decât o fermă. Cel mai mare lucru care nu-mi place sunt atacurile de teleportare, pur și simplu te teleportezi și pur și simplu și ataci jucătorii... Îmi pare rău că ai pus baza acolo, ar trebui să călătorești pentru a ajunge la mine dacă vrei să ataci.
Un joc ca multe de acest gen, plus ca nu înțeleg pt ce are nevoie de acces la locație și alte setări. Un căcat de joc
deocamdată, e bine pentru un joc de construire a bazei, ar fi câteva sugestii despre cum să-l îmbunătățești, să ți se permită să cauți orașe ruinate găsindu-le, dar derularea poate fi enervantă... iar când adaugi mai multe resurse prin lăzi, arată sumele necesare. astfel încât să putem lua o decizie mai inteligentă cu alegerea care creează să folosim... în numele jocului Spirra
Rețeaua nu funcționează mai mult de două zile și nu este prima dată când se întâmplă foarte des
Jocul tău continuă să înghețe când încerc să împușc în zombi, așa că nu îl mai joc
Similar cu alte jocuri cu cămile și atât de ușor de început dacă ai jucat altele. Are alianțele obișnuite de mari cheltuitori, dar jocul pare distractiv până acum.
Gg
Age of Z Origins:Tower Defense Strategi zmqv
Un joc grozav, jucat de ani de zile. Singura problemă este să vă faceți orașul mai puternic, trebuie să cheltuiți bani. Plăcile de resurse pentru minerale și oțel ar trebui să crească, deoarece sunt necesare luni pentru a se aduna pentru îmbunătățirea orașului. Are grozav în evenimentele de joc în care joci cu alți membri ai echipei din alianța ta. Void te duce în alte lumi pentru a te lupta cu orașele lor. Scuturile sunt o necesitate, iar este nevoie de bani. Puteți aduna aur, dar vă confruntați cu întreaga hartă, uneori, acest lucru nu se poate face în decurs de 2 săptămâni. Per total A++
Joc uimitor, până acum a fost o experiență grozavă și ar putea fi mult mai bună dacă upgrade-urile nu durează o viață.
Mi-aș dori să arate jocul așa cum este. animația te-ar face să te gândești la kts un joc turn, dar nu este.
Este în regulă, trebuie să reducă timpul la jumătate prea mult timp dorit
Pay2win din nou, tutorial care spune că trebuie să cheltuiești bani? Nu, mulțumesc mult
Mi-a plăcut apărarea împotriva zombiilor, dar este prea mult să faci upgrade la tot și să aștepți ore și nu poți continua să te aperi de zombi până nu ajungi la anumite niveluri. Jocul are nevoie de banii tăi și mulți din ei pentru a continua să te joci într-un ritm bun, fără a aștepta. L-am dezinstalat din acest motiv. Păcat, deoarece avea potențialul de a crea dependență și aș fi pus niște bani în joc, dar nu suma de care probabil are nevoie pentru a juca fluent.
există o mulțime de jocuri ca acesta pe piața Android. resursa de bază pentru construirea orașului Tip de joc Gathering. Cu toate acestea, acesta este unul dintre cei mai buni. Am totul până la nivelul 10 acum, oh, și nu m-am lovit de acel perete în care simți că nu poți face nimic fără a cheltui bani. există un sentiment constant de progres, și asta e frumos. De asemenea, crearea de alianțe de la zero este un plus frumos
Distracție... dar poate fi scump să fii în top
Joc de înșelătorie. Ei fac reclamă la ceva, dar primești același joc de strategie mmo care încearcă să-ți facă rost de bani.
Minunat joc de echipa, vei avea nevoie de 1h/zi daca vrei sa alergi mult timp. recomand
Nu-ți pierde timpul. Setările mele sunt să primesc notificări atunci când sunt atacat și să nu le primesc NICIODATĂ până după atac. Când mă plâng, ei spun că nu există notificări dacă jocul rulează...BS!! Nu este vorba în principal despre uciderea zombilor. Dezvoltatorii au mințit la descrierea jocului! Ei promovează războiul jucător vs jucător pentru a distruge tot ce încercați să construiți. Singura modalitate de a vă apăra urslf este să cheltuiți $$ pentru a cumpăra articole. Răspunsurile tăietorului de cookie-uri arată cât de puțin le pasă dezvoltatorilor de ceea ce își doresc jucătorii.
Jocul este distractiv, dar timpii de upgrade sunt nebunești de lungi
🤗
Nu pot lua o pauză înfruntând bătăuși de nivel înalt. Ar trebui să existe o limită de rază pentru atacuri. Exemplu: un nivel 26 nu ar trebui să poată ataca un nivel 12 până la 20 de mai mult de o dată. Sau mai mult de o dată pe săptămână. Va ajuta la prevenirea monopolurilor. La fel ca KOR în lumea 113. Ei aleargă fără ca nimeni să-i țină sub control. Mulți părăsesc acel server pentru că nu pot crește niciodată. 113. Renawitch.
Nu e rău până acum. Timpul va spune totuși dacă acesta este o plată pentru a juca sau nu.
Dacă îți place să cheltuiești bani pe jocuri pentru a progresa rapid, acesta este jocul pentru tine. În caz contrar, îți va dura cel puțin 3 ani și 75% din mica ta comunitate de jucători care se alătură unei comunități mai noi și te abandonează înainte ca aceasta să încerce să devină bună. Am descărcat asta doar pentru că am văzut acel anunț de 30 de secunde care arăta un clip pe care îl poți face doar o dată pe săptămână, fără a cheltui bani. De asemenea, acum că telefonul meu este la spațiu de stocare maxim doar cu acest joc încărcat, nu mai pot actualiza. Da 💢💢
Este atât de plictisitor unde este butonul de redare.
Bun joc frumos
La început am fost dezamăgit, dar acum sunt atât de fericit să joc acest joc zilnic... Continuați cu actualizări, joc grozav. Cornel1989
Nu am suficiente caractere pentru a oferi un motiv precis și detaliat pentru care mi-am redus opinia de la cinci stele la trei stele și chiar aș dori să-i dau doar 2,5 stele. Dacă există o modalitate de a oferi o explicație mai bună cu mai mult spațiu, vă rog să-mi spuneți cum și vă voi explica de ce, după ce am jucat jocul timp de câteva săptămâni, i-am dat o recenzie sinceră de cinci stele, dar acum, după ce l-am jucat câteva luni, am scăzut. este atât de mult. Cred că tot ce am loc de spus este că sunt șocat.
Ok, deci acesta este un joc foarte captivant. Jucăm acum 2,5 ani. Văd o tendință de a forța constant pentru a plăti mai mult. Asta a ucis alte 2 jocuri similare. Dacă doresc să promoveze longevitatea, ar trebui să se concentreze pe strategie și cooperare, nu să plătească pentru a câștiga.
Shet
O prostie de joc numai reclama e de el.
Interesant jocul... Începe să mă prindă.
Distractiv, dar nu chiar tower defense
Este a doua oară când scriu o recenzie. Am încercat să obțin o explicație despre motivul pentru care contul meu continuă să fie pus la zero pentru rss și aur. Se spune că este din cauza rambursărilor de la Google Play. Google Play mi-a trimis chitanțe și clarificări că nu există rambursări și nu știu de ce spun asta. Aceasta este o formă de furt. Când iau legătura cu cineva, îmi oferă un răspuns generic și închid caseta de chat. Am dovada de la Google Play că nu am fost rambursat. AI GRIJĂ!
Îmi place acest joc, îl joc împreună cu soția mea, în care facem un clan
Age of Z Origins:Tower Defense Stratēģiskās spēles zeeh
Destul de bine până acum... O oră în ea, dar va continua să joc
Foarte captivant
destul de bine.
Este distractiv
Age of Z Origins:Tower Defense 策略 fcwk
E ok
ok 10
Multe lucruri care se întâmplă se simplifică.
Ice Scream 3: Horror Neighborhood Arkadne igre lzwm
A jucat aproape 3 ani, primii 2 ani au fost grozavi. Plătesc 100% pentru a juca acum, Cheltuitorii au epuizat conturile maxime și îi agresează pe alții. Conturile sunt tranzacționate și închiriate pentru evenimente mari ale Alianței. Cheltuitorii sunt favorizați. Forțat să renunțe din cauza cheltuitorilor. Ei închiriază conturi 👎👎
Super creativ