Post by theicleancirchoubook on Feb 17, 2022 5:16:19 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter - Happy world ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter - Happy world IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odomknúť peniaze ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter - Happy world 2022 version ▞▞▞
Je to súper hra 🤩😇😘😍
stále sa vypína ......waaaaay príliš veľa reklám
Bubble Shooter - Home Design Puzzle rtq
X iKDOEJIXNO💗😭😭😭😭😭😭😭😭🔴🍅♒🏮🍅🌸🍅🍐🍅😆😜🔌⌨️⌨️😆🔌🍅♒🍅🔋♒🍅🏮😍🇦🇱🔋😂🇧🇬🔌😍🔋🇧🇬😂🇧🇬🔋 😍🔌😍😂🔋🇧🇬😂🇧🇬🔋😂🇧🇬🔴🇧🇬🏮🇧🇬🔋🍅🔋🇧🇬🔋😅😘🔋😄😃🔴🏮🍅🌸😅🇧🇬🔴🔌🍅🔋😍😭🔌😂🇧🇬🔌🇧 🇬😌🔋🇧🇬😂🔋😂🔋😀😀🍻🔋😂🇧🇬🔴🇧🇬😂🔋😂🇧🇬😑😭🔋🇧🇬😂🔋😑🇧🇬😀🏮😏🏮😂🇧🇬🏮🇧🇬🔌😂🔌😂🔌🇧 🇬😂🔋🇧🇬😂😑😍😭⌨️😍😭🔌😍😂🔴😃😏😂😄😙😆🔋😃😂🏮😃😂😤🍔😏🍐🍝😍🔴🇦🇱🔴😤😜♍🍝🏮🍅🍔💜💜💜💜🏮 🍔🔋🍝😏🍔😉🔴🍝😉🇦🇱😜🔋🍝😜♒️
Dobré 👍 sa dá zlepšiť.
Veľmi zábavná a návyková hra.
Hra je skvelá, ale časom začala nudiť. Dokonca aj na kúpu maličkosti človek minie dva až tri kľúče. Časom sa mini hra stala ťažko hrateľnou a pre nich nie je druhá šanca. Keď jeden prišiel o život, prerušili ho bez toho, aby mu dali druhú šancu. Grafika niektoré sú vhodné pre hru, zatiaľ čo iné nie. Ospravedlňujeme sa za zlý komentár, ale vývojári sa ho, prosím, snažte urobiť zábavnejším. Rád by som si to zahral znova.
Rád hrám Bubble Shooter
Veľmi sa mi to páčilo, ale teraz sa mi zdá, že sa zasekol, len hrám a vyhrávam kolá bez odmien za zdobenie, čo je s tým? Píše len, že už čoskoro, a nepovie, koľko kôl je potrebných na postup
Hra je naozaj úžasná
Úžasná hra. Má veľa úrovní s mnohými rôznymi pomôckami a typmi. Som na úrovni 1776. Ruky preč od tvorcov tejto hry. Je to iná hra a lepšia ako ostatné hry.
Hranie je do istej miery zábavné, ale ako sa dostanete na vyššie úrovne, bude to stáť viac a viac kľúčov na vykonávanie úloh, ale s vyššími úrovňami nezískate viac kľúčov. Hra nie je dobrá. Čím vyššie pôjdete, mali by ste byť odmenení viacerými kľúčmi. Chystám sa vymazať túto hru. Už to nie je zábavné ani zaujímavé.
Ok, ak sa ti to páči
Í00
Páči sa mi to do tej miery, že niektoré veci sa nezmenia, takže to musím urobiť znova. Ak to bude pokračovať, odinštalujem hru
Je táto hra taká dobrá
Táto hra je ako jednoduchá bublinová strieľačka, ktorá sa mi nepáčila
Hra je zábavná, ale už som po úrovni 1700 a dokončil som všetky miestnosti! Môj panel sa tiež neaktualizuje. Kedy sa uskutoční aktualizácia? Mám viac ako 150 hviezdičiek!
Táto hra je dobrá, ale potrebuje veľa kľúčov na malé veci, ktoré som dokončil do tristo úrovní. Táto hra má veľa pridania, ktoré je príliš veľké. Takže dávam len 3 hviezdičky
Po kazdom diely vtierava reklama tak to uz je nad moje nervy.
Bubble Shooter - Home Design Jumboq gej
Hra je najlepšia, dobrá, cool, zábavná a nahnevaná......
bola by to super hra keby to stale nezamrzalo
Som len rád, dobre urobil, ty rock
Naozaj milujem a dokončil som jeho renováciu a teraz som hotový. Bolo to také farebné a šťastné.
Milujem hru, ale úlohy, ktoré už nemôžem splniť, som poslal poštou, ale nedostal som odpoveď
Užite si to veľmi, ale prečo sa to zastaví na úrovni 1005 ... mimoriadne frustrujúce sklamanie
Bubble Shooter Game Free Łamigłówki xgfb
je to nepríjemné, túto hru som nemohol hrať správne PRÍLIŠ MNOHO REKLÁM!
Veľmi pekná hra a páči sa mi bublinková strieľačka. Dokončím hru bublinkovej strieľačky. Hra sa mi páčila 😄😄🎯🎯
Aká škoda! Nenechaj ma to dokončiť po tejto úrovni 1720. Žiadna úloha pre 100 kľúčov. Už nikdy nebudem hrať. Pelíšky ................................................. ........................?......?................................ ..................,,,,,,,, ............... ............ .............................................?................. ...........................
Dobrá hra, ale určitá úroveň je taká ťažká
Bubble Shooter Puzzle ohh
Скины Мальчиков для Майнкрафт ПЕ Инструменты ago
Je to dobrá hra, nie až taká zlá
Začína to jednoducho, ale keď sa kaštieľ viac n viac dokončí, pridajú sa ďalšie n ďalšie cykly, koľko kľúčov potrebujete na získanie jednej malej položky.. teraz 2 dni som zaškrtol políčko úlohy, aby som zistil, čo bude ďalej, ale nie sú tam žiadne úlohy napísané.. to je koniec hry???
TOTO JE NAJHORŠIA HRA.HRA JE ZAUJÍMAVÁ, ALE ÚROVNE SÚ VEĽMI ZLÉ.A NAJHORŠÍ ZÁŽITOK, KEĎ SOM HRU HRALA
Hra je skvelá, ale nie som si istý dizajnovými ponukami, z ktorých si vybrať. 🤔 Máte na výber medzi žiarivo modrou, žiarivo ružovou a svetložltou. Farby sú otrasné. Bublinových hier a dizajnových hier je toľko, že túto hru odinštalujem. Je nám ľúto, ale nezhodujete sa s ostatnými hrami. 😔
Napríklad, bol som na úrovni 900 a čoskoro som bol požiadaný, aby som postavil budovu zadku, to je najnepríjemnejšie, a tak som to odinštaloval, aby som dal niekomu šancu hrať pekne bez toho, aby musel čakať.
Cesta k mnohým pridáva!! A vždy ten istý. Zmäknutie po 5 minútach
Stratili ste všetky úlohy bez možnosti resetovania hry
Veľmi zábavné snažiť sa vymyslieť správny spôsob streľby
Naozaj som si hru užíval, ale dostal som sa na úroveň 1639, ale v poli úloh nebolo nič, takže nemôžem pokračovať.
Pri hraní tejto hry nemôžem počúvať hudbu a prišlo mi to príliš jednoduché.
Táto hra sa mi na začiatku páčila a dostal som sa dosť ďaleko. Som na úrovni 1618, ale môj problém je taký. Prečo teraz potrebujem 9 kľúčov na dokončenie 1 úlohy. Robiť kino bolo smiešne. Na umiestnenie jednej stoličky potrebujem 8 kľúčov. Myslím, že teraz budem musieť túto hru vymazať, pretože ma to už nudí. 😐
Prečo tam toľko maby pridáva?
Je to taká dobrá hra
Je to pekné, ale veľa reklám uprostred hry, takže to dráždi 🙄👍
Páči sa mi tá hra, dám 5 hviezdičiek, ale hrám úroveň 300+, teraz dostávam 1 kľúč, musím hrať 6 až 7 úrovní, tá vec je taká otravná, pretože na to, aby som dostal rovnaký kľúč, musím hrať iba 3 až 4 úrovne, ale teraz viac úrovní, preto dávam iba 1 hviezdičku, prines nejaké aktualizácie a zmeň to
jedna z najlepších zábavných super relaxačných hier, aké sa kedy hrali, existuje veľa takzvaných hier, ktoré sa vás snažia vlastniť namiesto toho, aby hru nechali hrať, všetky som vymazal, ale túto som si nechal. česť dev
1623 adhuku mela žiadna hra
Páči sa mi táto hra, ale bola trochu ťažšia